AKTUELLT

Human&heart tecknar avtal med Scania AB

Human&heart är anlitade av Scania AB för att utbilda i hur man hanterar mobbning, kränkande särbehandling och sexuella trakasserier. Utbildning kommer genomföras på deras huvudkontor i flera omgångar. 
- Det är fantastiskt inspirerande att få möjlighet att leverera så här viktiga tjänster till ett av Sveriges mest välrenommerade företag, säger Andreas Pernhall, VD i en kommentar.

Human&heart träffar samarbetsavtal med Stegeholmshälsan AB i Västervik.

Human&heart träffar samarbetsavtal med Stegeholmshälsan AB i Västervik.
- Det känns inspirerande att inleda ett långsiktigt samarbete med Stegeholmshälsan. Vi känner mycket för Västervik som plats och för människorna som lever i kommunen. Vår kompetens utifrån ett starkt oberoende och vårt fokus på rättssäkerhet har gett oss uppdraget. Varje företag som anlitar oss garanteras alltid opartiskt och professionellt arbete vilket är grunden i den här branchen, säger Richard Mårtensson, delägare och senior rådgivare i Human&heart.

Avtalet är på 2 år och innebär att Human&heart exklusivt kommer utföra utredningar och utbildningar inom kränkande särbehandling, mobbning, sexuella trakasserier och etiskt ledarskap för Stegeholmshälsan och deras kunder. Stegeholmshälsan är en privat företagshälsovård som ägs av ett antal företag i Västervik. På bilden syns Martin Nilsson, VD för Stegeholmshälsan AB och Richard Mårtensson, Human&heart HR AB.

Nytt grepp

"Vi kan stolt presentera vår policy för oberoende och opartiskhet.
När du anlitar Human&heart för svåra utredningar tar vi oss uppdraget med yttersta formen av omsorg. Läs vår policy. Vi kommer inom kort presentera den oberoende kommittén.”

På gång ...