Senior utredare

Human&Heart

Human&heart grundades 2017 och är idag ett av Sveriges ledande företag inom utredningar i arbetslivet.

Human&heart har höga målsättningar. Vi vill vara Sveriges ledande utredningsföretag och förstavalet för de klienter som önskar utbildningar och kompetensförsörjning som bygger på omtanke, etik och kreativitet. Vi som jobbar på Human&heart är människor som bryr sig om varandra och om andra. Vi är helt enkelt på riktigt. På Human&heart vill alla bidra till ett medmänskligare arbetsliv.

VI SÖKER UTREDARE

Vi söker nu Dig som är en kvalificerad utredare för uppdrag i arbetslivet.

Vi är att av Sveriges ledande utredningsföretag vad avser kränkande särbehandling och trakasserier i arbetslivet. Vi utreder också tillsammans med våra samarbetspartners ekonomiska oegentligheter, korruption och andra avvikelser som kan uppstå i företag och offentliga organisationer. Human&heart arbetar utifrån en utredningsmetodik som utvecklats av Seniorkonsult Richard Mårtensson & advokat Cecilia Malm. Metodiken säkerställer att utredningarna håller en mycket hög kvalité och i alla avseenden är rättssäkra, vilket ger beställande organisationer trygghet i att såväl involverade medarbetare som utredningsfrågan hanteras korrekt, omsorgsfullt och rättssäkert.

Våra uppdrag finns i hela landet och kan även, i viss mån, innebära uppdrag utomlands. Vi anlitas flitigt såväl av privata företag som offentliga organisationer.

VEM ÄR DU?

VSom utredare hos oss ingår du i ett engagerat, kamratstödjande och kvalificerat utredningsteam. Din profession kan vara polis med lång erfarenhet av kvalificerade brottmålsutredningar inom ekonomiska brott och/eller sexualbrott. Du kan också vara jurist med längre erfarenhet av brottmål och/eller arbetsrätt. Kanske har du jobbat på en arbetsgivar- eller facklig organisation och det är meriterande om du har processvana. Du kan också vara utbildad personalvetare med längre erfarenhet av misskötsamhetsutredningar eller beteendevetare med längre utredningserfarenhet.

Dina personliga egenskaper, vilka är viktiga, är att du är en person med en hög grad av integritet, förmåga att analysera ett stort material och mod att göra objektiva bedömningar. Du inger förtroende och har förmåga att arbeta effektivt och snabbt utan att göra avkall på kvalitén. Du är duktig på att skriva rapporter och formulerar dig mycket väl i det svenska språket. Det är också meriterande om du har kompetens i andra språk, primärt engelska.

För oss på Human&heart är det av central vikt att du delar våra värderingar om att alltid agera etiskt korrekt och att du känner medkänsla och omtanke om människor. Det är viktigt att du är en lagspelare som sätter laget för jaget.

På Human&heart får du nödvändig introduktion i vår utredningsmetodik och annat som krävs för att kunna utföra uppdragen. Du förväntas resa i hög omfattning och tidvis kan det innebära bortåt tio övernattningar per månad.

Varmt välkommen till oss!

Ansökan och övrig information:

PLACERINGSORT: Vi kommer under 2019 öppna kontor i Malmö eller Stockholm, du som söker kan bo vart som helst i Sverige. Huvudkontoret är i Falun. 

Ansökan sker via mail till:
Andreas Pernhall: andreas@humanheart.se , Telefon: 0703024889
Helena Lundqvist: helena@humanheart.se , Telefon: 0707440018
 

TJÄNST: 
Utredningschef
 

ANSTÄLLNINGSFORM: 
Tillsvidare- eller tidsbegränsad anställning.

PLATS: 
-

TJÄNSTGÖRINGSGRAD: 
Heltid eller timanställning

SISTA ANSÖKNINGSDATUM:
2019-08-25