Verktygskonstruktör


Drivs du av att förbättra och utveckla verktyg och maskiner? Vill du ha mycket eget ansvar tillsammans med ett härligt team? Är variation viktigt för dig?
Då ska du söka tjänsten som automationstekniker/ verktygskonstruktör hos FM Mattsson Mora Group!

Om tjänsten

Produkt- och processutveckling söker nu en automationstekniker/ verktygskonstruktör för maskinbyggnad till Verktygsavdelningen.  

Som automationstekniker/ Verktygskonstruktör hos FM Mattsson arbetar du i team med mycket eget ansvar. Till skillnad från många andra liknande arbeten, har du här chansen att få arbeta med hela kedjan i allt från möten med kunder, kravspecifikationer, förstudier till att provköra det ni har tillverkat. Du arbetar inom ett brett område med mycket frihet under ansvar i tvärfunktionella team.

I dina arbetsuppgifter ingår bland annat att: 

  • Leda/delta i projekt och utveckla verktyg och maskiner till nya produkter och processer.
  • Förbättra och utveckla befintliga verktyg och kringutrustning tillsammans med övriga funktioner.
  • Delta i utvecklingen av arbetssätt, rutiner och metoder inom avdelningen och tillsammans med andra avdelningar.
  • Ansvara för el-, pneumatik- och automationskonstruktion.

Vem ÄR DU:

Du kommer att arbeta ihop med fantastiska kollegor och vi vill såklart att du som person vill vara med och bidra till fortsatt utveckling och samarbete. Du vågar sticka ut hakan, ifrågasätta och se möjligheter snarare än problem. Du är ansvarstagande och har stort driv och engagemang som du gärna delar med dig av.
Vi ser gärna att du som söker har eftergymnasial teknisk utbildning. Kunskaper inom elektronik, pneumatik, programmering, CE-märkning samt behörighet i elarbete är ett krav. Vidare ser vi gärna att du har grundläggande kunskaper inom 3D-CAD samt erfarenhet av att självständigt driva projekt.

Tjänsten är en tillsvidareanställning, individuell lönesättning tillämpas.

Varför FM Mattsson?

FM Mattsson är ett företag som tänker utveckling och med ett ständigt framåtdriv. Företaget andas ledande teknik, hållbarhet och miljövänlighet. Vi jobbar med att hitta lösningar för den moderna vattenförbrukningen i form av innovativa och spännande produkter och tjänster.

I den här rekryteringen samarbetar FM Mattsson Mora Group med rekryteringskonsult Helena Lundqvist på Human&heart HR AB.
Sök tjänsten via denna länk.

TJÄNST: 
Automationstekniker/ verktygskonstruktör


OMFATTNING: 
Tillsvidareanställning

PLATS: 
Mora

LÖN: 
Individuell lönesättning tillämpas

SISTA ANSÖKNINGSDATUM:
2019-08-30