Grafiker

Brinner du för kommunikation inom det grafiska samtidigt som du vill vara en del av ett ledande företag? Är du lösningsfokuserad och kreativ?
Sök då tjänsten som grafiker till FM Mattsson Mora Group AB!

FM Mattsson Mora Group

FM Mattsson är ett företag som tänker utveckling och med ett ständigt framåtdriv. Företaget andas ledande teknik, hållbarhet och miljövänlighet. Vi jobbar med att hitta lösningar för den moderna vattenförbrukningen i form av innovativa och spännande produkter och tjänster.  

Om tjänsten

Som Grafiker på FM Mattsson Mora Group kommer du att arbeta med att utveckla och hålla den grafiska kommunikationen uppdaterad både internt och externt. Du skannar av våra marknader, hittar nya lösningar och är lyhörd för vad våra målgrupper behöver. En viktig del i arbetet är att verka för att skapa en röd tråd i kommunikationen för våra varumärken. Framtagning av olika marknadsmaterial ingår i ditt dagliga arbete.

Du tar ansvar för planering, genomförande och uppföljning av kampanjer. Du ansvarar för den kontinuerliga framtagningen och uppdateringen av marknadsmaterial inom våra prioriterade områden vilket innefattar strategi, taktik och kreativitet - på samma gång.

Utöver detta bör du kunna hantera både research och spridning av budskap, material och information.

För oss på FM Mattsson Mora Group är det viktigt att du gillar att arbeta tillsammans i team men även individuellt, från idé till färdig leverans. Du kommer att tillhöra avdelningen varumärke och sortiment som idag består av 19 personer.

Vem vi söker:

Som person trivs du i roller där du får ta stort ansvar och är nyfiken och intresserad av att sätta dig in i olika projekt. Din vardag kommer att vara varierad och vi vill därför att du är flexibel, uppskattar att lösa problem och kan agera både i grupp samt självständigt.

Du har kompetens att skapa budskap i text och bild för olika målgrupper, produkter och mottagare samt paketera budskapen på ett ändamålsenligt och effektivt sätt.

Tillsammans skall vi bli starkare, snabbare och hänga med i utvecklingen. Vi vill därför att du som person är kreativ, idérik, vågar lyfta blicken och tänka annorlunda.
Du är framåt, social, har mycket skinn på näsan och vågar ta för dig.

Vi ser att du har goda färdigheter inom grafisk formgivning, vana av att arbeta med Adobe-palettens program samt ett genuint intresse att följa utvecklingen inom marknadsföring och kommunikation. Har du även kunskap och intresse av att följa den tekniska utvecklingen som sker inom det grafiska området är det ett plus.

Arbetet förutsätter goda kunskaper i svenska och engelska, både i tal och skrift, samt god vana vid Officepaketet. Övriga språk är meriterande.

Tjänsten är en tillsvidareanställning, individuell lönesättning tillämpas.

I den här rekryteringen samarbetar FM Mattsson Mora Group med Human&heart HR AB.
För ytterligare frågor vänligen kontakta rekryteringskonsult Helena Lundqvist på 0707-440018.
Sök tjänsten via denna länk.

TJÄNST: 
Grafiker
 

OMFATTNING: 
Tillsvidareanställning

PLATS: 
Mora

LÖN: 
Individuell lönesättning tillämpas.

SISTA ANSÖKNINGSDATUM:
2019-06-16