Rekryterare

Är du Dalarnas skönaste rekryterare?

Human&Heart

Human&heart grundades 2017 och är idag ett av Sveriges ledande företag inom utredningar i arbetslivet. Vi står nu i startgroparna att starta ytterligare ett företag inom Human&heartkoncernen som fokuserar på rekrytering & bemanning. Detta då vi också växer stort inom våra två andra affärsområden, utbildningar i arbetslivet och kompetensförsörjning i arbetslivet.

Human&heart har höga målsättningar. Vi vill vara Sveriges ledande utredningsföretag och förstavalet för de klienter som önskar utbildningar och kompetensförsörjning som bygger på omtanke, etik och kreativitet. Vi som jobbar på Human&heart är människor som bryr sig om varandra och om andra.
Vi är helt enkelt på riktigt. På Human&heart vill alla bidra till ett medmänskligare arbetsliv.

Vem ÄR DU:

Vi söker nu Dig som under sommarmånaderna har haft svårt att sitta still då du längtat efter nya utmaningar. Kanske har du redan drömt om att vara en del av Human&heart? Du brinner för att vilja göra mer i livet. Du vill resa, växa, hjälpa andra att växa. Du är den där figuren som hatar när festen är slut och därför sätter dig ner för att prata och inspirera människor fram tills att de går hem. Du älskar människor och du älskar att träffa nya bekantskaper. Du inger förtroende och kan såväl på egen hand hitta dina klienter som slutföra affärer. Du är en hejare på att se rätt kandidat till rätt organisation och du matchar ihop fantastiska relationer däremellan. Du får helt enkelt andra människor och organisationer att lyckas såväl i deras liv som i deras yrkesroller och verksamheter. Du är den där personen som alla vill träffa och veta mer om. Du har ett stort hjärta och du bryr dig genuint om att andra ska lyckas. Du blir lika gärna omsprungen av andra som du också älskar att tävla med dina konkurrenter. Självklart är du en lagspelare som ser laget före jaget.

När du börjar hos oss för att hjälpa oss bli Dalarnas hetaste kompetensförsörjningsföretag ska din första fråga vara ”När tar vi Europa”? När vi säger att vi den här veckan skall fixa två nya uppdrag har du redan bokat sju nya klienter. Du ser det som är möjligt där andra ser det som är omöjligt. Kort och gott, du är den vi längtat efter.

Du har en akademisk utbildning inom ett område som vi bedömer lämpligt för uppdraget och därutöver givetvis erfarenhet av rekrytering och/eller bemanning samt affärsrelationer och försäljning. Kanske är du senior men du kan också vara en mycket kompetent relativt nybakad rekryterare. Det viktigaste är att du har rätt inställning och uppfyller de personliga egenskaper vi har beskrivit i texten ovan.

Varmt välkommen till oss!

Ansökan och övrig information:

Vill du bli en av oss? 
Kontakta Helena Lundqvist på:
Telefon: 0707-440018
Mail: helena@humanheart.se 

TJÄNST: 
Rekryterare
 

ANSTÄLLNINGSFORM: 
Tillsvidare- eller tidsbegränsad anställning.

PLATS: 
Falun

TJÄNSTGÖRINGSGRAD: 
Heltid eller timanställning

TILLTRÄDESDATUM:
Snarast

SISTA ANSÖKNINGSDATUM:
2019-08-18