Erfaren platschef

Skoglunds

Vill du bygga ett levande samhälle, bidra med din kompetens och utvecklas som människa? 
Skoglunds är precis så stolta, serviceinriktade och lokala som vi säger. Vi är Skoglunds!
Dessutom är vi trygga personer som samarbetar när vi står inför utmaningar, står på oss när vi är säkra på att vi har rätt, är generösa, skrattar mycket, är orädda och härliga människor att vara tillsammans med. Sen är vi också väldigt strategiska om vi får säga det själva.

Vi fokuserar på att stärka vår gemenskap och vill kunna bidra till att varje medarbetare får chans att växa och känna den otroliga stolthet vi känner över att dagligen bidra till samhällets utveckling.

Skoglunds är inte bara en arbetsplats, vi är människor som betyder väldigt mycket mer än så!

Verkar det här vara en intressant arbetsplats för dig?
Fundera inte mer på det just nu utan skicka in ditt intresse för oss som arbetsgivare och jobbet som platschef på Skoglunds istället.
 

Om tjänsten

Vi söker nu dig med vana av att driva projekt och leda personal. Vår huvudmarknad är mellersta och norra dalarna.
Som platschef hos oss kommer du få ett omväxlande arbete där du ansvarar för många olika typer och storlekar av projekt, där vi de senaste åren har byggt allt från bilhallar till nöjesanläggningar, bostäder och kontor.

Beställarna varierar mellan offentliga och privata kunder men även egenutvecklade projekt.
Du kommer jobba i nära samarbete med våra kunder som sedan länge är en naturlig del av vår vardag och något vi känner en stolthet över att vi är mycket duktiga på.

Du ansvarar för att planera och driva projektet på plats fram till färdigställande och överlämning i ett nära samarbete med Hantverkarna, Arbetschefen och övriga i projektet.

Hos oss på Skoglunds är arbetsmiljön och vår säkerhet, såväl fysiskt som psykiskt, ett självklart och prioriterat område som du som platschef blir en viktig del av.

Vem vi söker:

Vi vill att du som söker skall ha minst 10 års erfarenhet som platschef inom entreprenad.
Du har B-körkort. Högskoleutbildning ser vi som en merit men inget krav.
God datavana ses som en självklarhet och har du även erfarenhet från projektstyrningsprogrammet Byggsamordnaren är även det meriterande.

Som person är du empatiskt tydlig i ditt sätt att agera och har lätt för att samarbeta. Du kan skapa lagkänsla och arbeta mot gemensamma mål. Du har en god förmåga att planera och strukturera ditt arbete och har ett gott ordningssinne.

Vi vill att du som söker skall ha drivet att vara med och påverka våra arbetssätt framöver då vi alltid vill vässa oss ytterligare för att kunna möta framtidens projekt på bästa sätt. Som vi skrev i inledningen vill vi också att du gärna vill vara med oss och ta ansvar i den lokala samhällsutvecklingen där vi eftersträvar fortsatt långa relationer med våra medarbetare, kunder och leverantörer.

Vi är ett familjärt företag med en platt organisation och söker dig som med engagemang, glädje och yrkesstolthet vill vara med och utveckla våra byggprojekt samtidigt som vi bygger vidare på vår prestigelösa atmosfär.

Tjänsten är en tillsvidareanställning och skall tillsättas så snart som möjligt.

I den här rekryteringen samarbetar vi med Human&heart HR AB.
Skicka din ansökan till helena@humanheart.se
För ytterligare frågor vänligen kontakta rekryteringskonsult Helena Lundqvist på 0707-440018.

TJÄNST: 
Erfaren Platschef
 

OMFATTNING: 
Tillsvidareanställning, Heltid.

PLATS: 
-

LÖN: 
Individuell lönesättning tillämpas.

TILLTRÄDESDATUM:
Så snart som möjligt

SISTA ANSÖKNINGSDATUM:
-