Kontakta oss

Human&heart söker jurist – ansökningar tas emot snarast

Publicerad: 2 Feb 2023

Företaget Human&heart går nu ut och söker ytterligare en jurist till bolaget. Orsaken är att behovet av bolagets tjänster ökar och därför måste verksamheten fortsätta att växa.

Här hittar du jobbannonsen som Human&heart nu går ut med. Du hittar också motsvarande text nedanför bilden med annonsen.

 

Vi söker nu JURIST!

Vi söker nu dig till en roll som utredande jurist med huvudsakligt fokus på visselblåsarärenden. Din kompetens är viktig och vi söker till denna tjänst en person med bred juridisk kunskap då visselblåsarärenden kan beröra flera olika lagstiftningar och lagrum. Det är starkt meriterande om du har erfarenhet från våra verksamhetsområden såsom utredningsverksamhet och visselblåsartjänster. Dock är din attityd och ditt engagemang det allra viktigaste och vi söker dig som, liksom vi själva, är ödmjukt självsäker och genuint hjälpsam både mot kunder och kollegor!

Vi har kontor i Falun, Skövde och Linköping samt en medarbetargrupp i Stockholm och en som är under uppbyggnad i Skåne. Du arbetar hos oss inom tydliga och hjälpsamma ramar och strukturer, vilka vi också hjälps åt med att utveckla. Och då företaget är starkt växande och riktar sig mot flera marknader, samt att vi erbjuder mycket kvalificerade kollegor en lärande kultur, så tror vi oss kunna ge dig stora möjligheter till egen utveckling.

Har du rätt attityd och engagemang, vill du jobba utifrån devisen "stort ansvar, stor frihet", vill du jobba i lärande och tvärvetenskaliga team med kollegor som brinner för vår värdegrund, utvecklas både som människa och yrkesperson och jobba med trygga, rättssäkra, evidensbaserade och professionella utredningar i arbetslivet? 

Ansök snarast, eller kontakta vVD Rikard Arenius på 070-618 11 60 eller rikard.arenius@humanheart.se. Vi kommer att vara klara med rekryteringen före den 31/3.

Läs mer om bolaget här på humanheart.se.

Den här webbsidan använder sig av cookies för att fungera på bästa sätt.
Jag godkänner