Kontakta oss

Vår ledning och styrelse

Vår ledning och styrelse

Human&hearts ledning

Andreas Pernhall, CEO

Andreas Pernhall har lång bakgrund inom HR-branschen. Han har arbetat såväl kommunalt som privat och bland annat arbetat med att utveckla organisation för rekrytering. Andreas har en kandidatexamen i samhällskunskap.

Rikard Arenius, Deputy CEO

Rikard Arenius har mångårig erfarenhet av företagshälsovårdstjänster och tjänster inom rekrytering. Han har också varit VD för Avonovas tidigare bolag för managementtjänster. Är i grunden utbildad personalvetare. 

Richard Mårtensson, Head of Sales & Business development

Richard Mårtensson har mångårig erfarenhet inom ledning och utredning i såväl offentlig som privat sektor. Han är författare inom facklitteratur för utredningsmetodik och en av upphovsmännen till utredningsmetodiken RUM. 2019 nominerades han till årets HR profil av Sveriges HR-förening. Personalvetare med magisterexamen och studerar för närvarande in en juristexamen.

Inger Klangebo, Quality Manager

Inger Klangebo har mångårig erfarenhet inom ledning och utredning, främst från offentlig sektor. Hon är utbildad socionom.

Per Larsson, Tjänsteägare & development Manager

Per Larsson har tidigare varit ansvarig för utredningstjänster och krisstöd inom AB Previa (senare Falck) och har en gedigen bakgrund inom företagshälsovård men också behandlingshem där bland annat personer med personlighetssyndrom varit placerade. Är i grunden socionom.

Magnus Elg, Head of Marketing

Magnus Elg har mångårig erfarenhet av försäljning och marknadsföring av digitala tjänster. Han har även varit verksam som bolagsjurist. Är i grunden utbildad jurist.

Human&hearts styrelse

Ordförande

Lena Westman

Lena Westman är sedan år 2020 styrelseordförande för Human & heart. Hon arbetar också som VD för utlandsstudieföretaget Study Abroad.

Ledamöter

Johan Österling

Johan Österling är jurist till professionen och har lång erfarenhet av nationell och internationell affärsjuridik. Han sitter med i flera bolagsstyrelser – bland annat som ledamot i styrelsen för Human & heart sedan år 2020.

Tommy Iseskog

Tommy Iseskog är en av landets främsta experter inom arbetsrätt. Han är dessutom författare till närmare 300 böcker – merparten av dem inom det arbetsrättsliga området.

Anna Thulin

Anna Thulin är styrelseledamot i Human&heart sedan våren 2024. Hon är en driven förändringsledare med många år av höga chefsbefattningar inom hälsoföretaget Feelgood med över 1000 anställda – senast i rollen som COO. 

Andreas Pernhall

Utöver styrelseledamot är Andreas Pernhall vd för – och delägare i – Human & heart. Se ovan.

Inger Klangebo

Inger Klangebo är delägare i Human & heart. Hon arbetar också operativt inom bolaget, huvudsakligen med utredningsfrågor. Se ovan.

Richard Mårtensson

Richard Mårtensson är delägare och dessutom ansvarig för försäljning och marknad i Human & heart. Se ovan.