Cookie Consent by Free Privacy Policy Generator
Anpassade utbildningar för arbetslivet

Anpassade utbildningar för arbetslivet

Vi bygger och anpassar våra utbildningar utifrån vad våra klienter behöver för att bli framgångsrika. Oavsett bransch, bakgrund och förutsättningar. Våra utbildare har arbetat i både offentlig och privat sektor under flera decennier. Vi har gedigen erfarenhet av att leda, utreda, utbilda och lösa komplexa frågor. Vi utvecklar kontinuerligt våra anpassade utbildningar.

Utbildning för att bli licensierad utredare

Tillsammans med vår samarbetspartner, advokatfirman Glimstedt, har vi tillstånd att genomföra utbildningar i utredningsmetodik för utredare. Utredningsmetodiken RUM®, som Human&Heart inte själva äger rättigheterna till, erbjuds i en licensutbildning där du kan bli licenserad utredare. Idag är RUM® den enda publicerade utredningsmetodiken inom arbetsmiljöfältet, som väver in grundläggande juridiska element för att kunna betraktas som rättssäker. Metodiken kan användas för alla typer av utredningsfrågor som på något sätt berör en anställd eller elev.

Övertramp och överträdelser – en utbildning i etik och krishantering

För alla organisationer är etikfrågor centrala. När skandalen väl är ett faktum behöver organisationer ha ett trovärdigt arbetssätt för att hantera situationen. Det är därför centralt att ha system som förebygger etiska kollapser och överträdelser.

Vi på Human&Heart är experter på att sätta upp ett ramverk för en etisk infrastruktur, vilket innefattar utbildningar i såväl preventivt arbete som rapporteringssystem och utredningstjänster. Inom ramen för just denna tjänst utbildar vi organisationerna i att få ett etiskt system på plats. I detta ingår också övning i krishantering och kunskap om vad som är en etisk överträdelse, för att därmed kunna undvika etiska övertramp.

Utbildning för team och inom ledarskap

Det finns idag ett brett urval av utbildningar för team och inom ledarskap. Human & Heart har en lärandeplattform som bygger på etik, omtanke och professionalitet –och dessa element ska genomsyra alla utbildningar som sätts samman. Vi har erfarenhet av att utbilda hela fabriker, ledningsgrupper och specialistgrupper. När vi bygger utbildningar gör vi det tillsammans med våra kunder. Detta gäller för alla områden, men kanske främst inom utbildning för team och inom ledarskap. Det är kundens behov och förväntningar som är styrande i materialet vi sätter ihop, och varje utbildning ska vara unikt anpassad och skräddarsydd för respektive kunds behov.

Givetvis vilar de metoder vi använder på antingen evidens eller beprövad erfarenhet. I vissa fall skapar vi i dialog med kunden mer experimentella utbildningar. Dessa följs upp för att utvärdera vilket värde de har skapat för organisationen. Vår kreativa process tillsammans med våra kunder skapar förutsättningar för en kundanpassad utbildning, vilket bidrar till mervärde för organisationen och dess medarbetare.

Kontakta oss

Vill du veta mer om våra anpassade utbildningar? Kontakta oss via formuläret så får du veta mer.
Kontakta oss
Human & Heart

Kontakta oss

info@humanheart.se

+46 (0)8 82 40 00

Org Nr.

559122-1410

Besöksadress

Pelle Bergs Backe 3C

791 50 Falun

Vill du ha de senaste uppdateringarna?

Glöm inte prenumerera på vårt nyhetsbrev!

Human & Heart
Copyright ©2024 Human&Heart