Cookie Consent by Free Privacy Policy Generator
För arbetsplats och skola

Våra utbildningar

Licensutbildning - RUM för arbetslivet
Licensutbildning - RUM för arbetslivet
RUM - Rättssäker utredningsmetodik i arbetslivet - är en varumärkesskyddad utredningsmetodik för att utreda bland annat kränkande särbehandling och trakasserier på arbetsplatser. Metodiken är utvecklad med hänsyn till både arbetsmiljölagen och närliggande lagstiftning inom främst arbetsrätten och diskrimineringsrätten.
Licensutbildning - RUM för skola
Licensutbildning - RUM för skola
RUM - Rättssäker utredningsmetodik i arbetslivet - har nu anpassats för att genomföra utredningar i skolmiljöer av kränkande behandling och trakasserier, sexuella trakasserier och diskriminering. Metodiken är utvecklad med hänsyn till både skollagen och diskrimineringslagen som är gällande för elever personal i skola.
Snabbspår - RUM för arbetslivet
Snabbspår - RUM för arbetslivet
Genom det här upplägget av licensutbildning i RUM för arbetslivet kan deltagarna genomgå de olika delarna av utbildningen i ett högre tempo. För att få möjlighet att välja snabbspåret så krävs vissa förkunskaper av deltagarna.
Snabbspår - RUM för skola
Snabbspår - RUM för skola
Även när det gäller licensutbildning i RUM för skola så finns en möjlighet att välja ett högre tempo i de olika delarna av utbildningen. Det krävs dock att deltagarna har vissa förkunskaper för att få möjlighet att välja snabbspåret.
Anpassade utbildningar för arbetslivet
Anpassade utbildningar för arbetslivet
Vi bygger och anpassar våra utbildningar utifrån vad våra klienter behöver för att bli framgångsrika. Oavsett bransch, bakgrund och förutsättningar. Våra utbildare har arbetat i både offentlig och privat sektor under flera decennier. Vi har gedigen erfarenhet av att leda, utreda, utbilda och lösa komplexa frågor. Vi utvecklar kontinuerligt våra anpassade utbildningar.
Human & Heart

Kontakta oss

info@humanheart.se

+46 (0)8 82 40 00

Org Nr.

559122-1410

Besöksadress

Pelle Bergs Backe 3C

791 50 Falun

Vill du ha de senaste uppdateringarna?

Glöm inte prenumerera på vårt nyhetsbrev!

Human & Heart
Copyright ©2024 Human&Heart