Kontakta oss

Human&heart fortsätter att stödja Vimmerby IBK

Publicerad: 9 Nov 2021

Human&heart väljer att stödja Vimmerby IBK och syns såväl på Herrlagets som Damlagets matchställ som på reklamskylt.

 

Falun den 9 november 2021

 

Human&heart har varit sponsor åt Vimmerby IBK sedan 2020 och fortsätter nu sitt engagemang. För säsongen 2021/22 syns Human&heart återigen på herrlagets och damlagets matchställ men också på reklamskylt i hallen samtidigt som bolaget också är matchvärd vid en match.

 

Vi väljer våra sponsringsarrangemang noggrant. Vi sponsrar sedan flera år tillbaka IBF Falun i Superligan där jag själv fostrades. Att sponsra Vimmerby IBK i div 1 känns givet då småland är ett viktigt område för oss och klubben är viktig för Human&heart. Vi väljer att sätta våra tryck (Human&heart) på representationslagens matchställ och vi har ambitionen att göra några spännande aktiviteter i samband med att vi står som matchvärd i Vimmerby. Vår ambition är att främja en positiv utveckling för innebandyintresserade ungdomar och vi anser att det behövs ett större fokus på ungdomsidrotten i det läge som nu råder i ett alltmer polariserat samhälle, säger Andreas Pernhall VD för Human&heart.

 

Vimmerby IBK ser positivt på samarbetet med Human&heart och hoppas på ett långt och givande samarbete, säger Jörgen Djurstedt, kassör i Styrelsen.

 

För mer information kontakta

Andreas Pernhall, VD för Human&heart, tel +46 70-302 48 89

Jörgen Djurstedt, kassör, +46 70-309 40 08

 

Vill du veta mer om Trust&hearts /Human&hearts tjänster, kontakta

Richard Mårtensson, Head of Sales & Market, tel +46 70-779 20 95

Jörg Bassek, Operations Manager Trust&heart, tel +46 72 281 21 10

www.trustheart.se alt www.humanheart.se

Den här webbsidan använder sig av cookies för att fungera på bästa sätt.
Jag godkänner