Kontakta oss

Human&heart i Almedalen: Frida och Tilda Boisen om kränkningar i skolan och på nätet

Publicerad: 29 Maj 2024

Tillsammans driver mor och dotter, Frida och Tilda Boisen, en av Sveriges mest populära poddar med mycket fokus på skolans värld. De har skrivit en bok ihop om psykisk ohälsa, och Frida är dessutom ambassadör för Friends. Missa inte deras framträdande på Human&hearts mötesarena i Almedalen.

I sin podcast ”Berätta alltid det här” tar de ofta upp utmaningar i skolans värld, inte minst när det kommer till kränkningar i skolan, utanförskap och psykisk ohälsa. Deras gemensamma bok ”Aldrig släppa taget” är den egna och självutlämnande berättelsen om en tonårsdotter som kämpar för sitt liv och om föräldrar som krigar för att hjälpa, men som inte når fram. Den handlar mycket om psykisk ohälsa men också om ett samhälle där insatser från både vård och skola har allvarliga brister.

Frida Boisen är journalist, författare, debattör och TV-programledare som dessutom är engagerad i kampen mot mobbning i skolan, som ambassadör för organisationen Friends. Tilda Boisen poddare, författare och har högaktuell erfarenhet av skolan från elevperspektivet.

Lyssna till Frida och Tilda Boisen, om kampen mot mobbning, kränkningar och utanförskap i skolan, på Human&hearts mötesarena i Almedalen. I samband med det efterföljande minglet säljer och signerar Frida och Tilda sin bok ”Aldrig släppa taget”.

Tid: Onsdag 26/6 kl 16.00 - 17.30

Plats: Norra Slottsgränd 10

Anmälan: Här kan du säkra din plats – antalet platser är begränsat. (Länk)

Läs mer om Human&hearts hela seminarieprogram här. (Länk)