Cookie Consent by Free Privacy Policy Generator
24 augusti 2023

Human&heart öppnar kontor i Luleå – hon blir först på plats

Human&heart öppnar kontor i Luleå – hon blir först på plats

Det står nu klart att Human&heart kommer att etablera sig på allvar i norra Sverige. Nästa vecka öppnar bolaget ett kontor i Luleå. "Vi tror starkt på den här regionen och den utveckling av såväl privat- som offentlig sektor som sker här. Därför är det helt rätt att etablera ett kontor i Luleå", säger Human♥ vice VD Rikard Arenius.

Hösten väntas bli oerhört intensiv för Human&hearts del, med en mängd nyheter som är på gång. En mycket viktig satsning är bolagets kontor i Luleå som öppnas den 1 september. Den första medarbetaren på plats blir Lisa Hedqvist som nu flyttar in i bolagets nya lokaler:

– Det känns jättespännande och helt rätt. Det ligger också rätt i tiden med tanke på att det är så mycket som händer nu i den här regionen med mycket stora industrisatsningar och även andra etableringar.

De mycket stora industrisatsningarna i norra Sverige innebär definitivt en ökad efterfrågan på insatser med kopplingar till psykosocial arbetsmiljö och efterfrågan på rättssäkra internutredningar. Med Human&hearts nya etablering i Luleå får bolaget lättare att kunna svara upp mot en förmodat kraftigt ökad efterfrågan på bolagets tjänster i regionen.

– Ja och efterfrågan där har redan ökat trots att vi tidigare inte har varit fast representerade i regionen. Och nu tyder allt på att vi kommer att se en kraftigt ökad efterfrågan på våra tjänster. Det känns bra att vi kommer att kunna svara upp mot det, säger Rikard Arenius.

Bredd, spets och djup

När Lisa Hedqvist nu flyttar in i Human&hearts nya kontorslokaler i Luleå så innebär det också att bolaget får ännu en medarbetare med en oerhört bred och djup kompetens i en mängd frågeställningar som hon kommer att möta i sitt nya uppdrag.

Hon är utbildad beteendevetare med dubbla examen – i både psykologi med inriktning mot arbetsvetenskap och som friskvårdspedagog. Hon har även tio års erfarenhet av ledarstöd och coachning av chefer, samt egen erfarenhet som chef.

Lisa Hedqvist har även en gedigen erfarenhet av uppdrag på olika nivåer inom sina specialområden, både inom offentlig sektor samt både mycket stora, medelstora och mindre privata bolag. Utredningar av kränkande särbehandling och uppbygganden av processer kring hantering av den typen av anmälningar, har gått som en röd tråd genom flera av hennes tidigare arbetsuppgifter.

– Det har alltid funnits en djup drivkraft inom mig att hjälpa människor att ha det bra på jobbet, och för chefer att leverera bra förutsättningar för människor att kunna prestera. Och med tanke på RUM-metodiken som har tagit utredningar till en ny och mer rättssäker nivå, så har jag definitivt haft Human&heart i mitt hjärta på senare år. Och nu föll alla bitar på plats, säger Lisa Hedqvist, som inom kort kommer att få sällskap av fler Human&heart-kollegor på kontoret i Luleå.

Ännu fler kontor öppnas

I och med etableringen i norra Sverige så finns nu Human&heart representerat i stora delar av landet, berättar Rikard Arenius:

– Ja vi har från den kommande hösten en god representation över landet tycker vi, från Luleå till Malmö vad avser fasta kontor och med huvudkontor i Falun. Och så medarbetare i såväl Västervik som Skövde, Sundsvall, Karlstad, Stockholm och Västerås med flera platser.

Är det fler etableringar på gång?

– Ja just i Malmö kommer ett nytt kontor att etableras under hösten och därefter kan det bli ett nytt kontor i Linköping.

Hur känns det att vara vice VD i ett företag som växer så snabbt, där flera nya medarbetare kan anställas och där nya kontor öppnas?

– Det känns fantastiskt bra och väldigt stimulerande att få vara med på en sån resa. Vi har dessutom förmånen att uppfattas som en attraktiv arbetsgivare av mycket kvalificerade medarbetare, vilket gör att vi hela tiden får in personer med otroligt djupa och breda kunskaper. Vår tillväxt i kapacitet och förmåga är alltså betydligt större än vad den faktiska numerären antyder, avslutar Rikard Arenius.

Bildtext: Lisa Hedqvist blir Human&hearts första medarbetare i bolagets nya kontor på Storgatan 11 i centrala Luleå.

Prenumerera på vårt nyhetsbrev

Human & Heart

Kontakta oss

info@humanheart.se

+46 (0)8 82 40 00

Org Nr.

559122-1410

Besöksadress

Pelle Bergs Backe 3C

791 50 Falun

Vill du ha de senaste uppdateringarna?

Glöm inte prenumerera på vårt nyhetsbrev!

Human & Heart
Copyright ©2024 Human&Heart