Kontakta oss

Human&heart söker nya kollegor - är det du?

Publicerad: 12 Maj 2022

Human&heart AB främjar medmänsklighet och rättssäkerhet på svensk arbetsmarknad.

Human & Heart - Rekryteringsannons11.mp4

Human & heart grundades i Dalarna 2017. Ända sedan starten har vi haft som ambition att vara Sveriges mest rättssäkra utredningsföretag, med sikte på att växa även utanför Sveriges gränser. Hos oss arbetar högt kvalificerade medarbetare att utveckla våra kunders etiska infrastruktur genom att genomföra svåra och viktiga utredningar, rådgivningar samt utbildningar. Våra värderingar bygger på att visa genuin omtanke om alla organisationer, företag och människor vi möter. Att vara på riktigt.

Din kompetens är viktig och vi tror du har utbildning inom juridik eller beteendevetenskap, såsom psykologi eller sociologi, och/eller erfarenhet från rättsväsendet, eget chefskap eller HR. Dock är din attityd och ditt engagemang allra viktigast, och vi söker dig som, liksom vi själva, är ödmjukt självsäker och genuint hjälpsam både mot kunder och kollegor!

Vi har kontor i Falun, Skövde och Västervik samt en medarbetargrupp i Stockholm. Du arbetar hos oss inom tydliga och hjälpsamma ramar och strukturer, vilka vi också hjälps åt med att utveckla, och då företaget är starkt växande och riktar sig mot flera marknader samt att vi erbjuder mycket kvalificerade kollegor och en lärande kultur tror vi oss kunna ge dig stora möjligheter till egen utveckling.

Har du rätt attityd och engagemang, vill du jobba utifrån devisen ”stort ansvar, stor frihet”, vill du jobba i lärande och tvärvetenskapliga team med kollegor som brinner för vår värdegrund, utvecklas både som människa och yrkesperson och jobba med trygga, rättssäkra,  evidensbaserade och professionella utredningar i arbetslivet?

Vi tar alltid emot intresseanmälningar och blir glada om du vill kontakta oss för att få veta mer. Ring vVD Rikard Arenius på 070-6181160 eller mejla till arenius@humanheart.se. Läs mer på www.humanheart.se

Den här webbsidan använder sig av cookies för att fungera på bästa sätt.
Jag godkänner