Kontakta oss

Human&heart sponsrar IBF Falun 2021/22

Publicerad: 18 Aug 2021

Human&heart väljer att stödja IBF Falun och fortsätter att synas exklusivt på världens bästa innebandyspelare Alexander Galante Carlströms matchställ

 

Falun den 18 augusti 2021

 

Human&heart har varit sponsor åt IBF Falun sedan 2019 och fortsätter nu sitt engagemang. För säsongen 2021/22 syns Human&heart återigen på världens bästa innebandyspelare Alexander Galante Carlströms matchställ.

 

  • Vi är mycket stolta över att fortsätta stödja IBF Falun som är en förening som ligger Human&heart varmt om hjärtat. Jag själv gjorde under min spelarkarriär över 200 matcher i IBF Falun och såväl jag som bolaget känner varmt för laget. Vi väljer att sätta våra tryck (Human&heart och Trust&heart) på Alexander Galante Carlströms matchställ och vi kommer att engagera Alexander i olika aktiviteter för att främja en positiv utveckling för innebandyintresserade ungdomar också i andra delar av Sverige. Vi behöver fokusera mer på ungdomsidrotten i det läge som nu råder i ett alltmer polariserat samhälle och där tror vi att världens bästa innebandyspelare kan vara en god förebild för andra, säger Andreas Pernhall VD för Human&heart.

 

  • Jag har ju haft Human&heart som spelarpartner i några år nu och jag tycker det känns bra att veta att loggan man bär på tröjan står för någonting bra. Att vara på riktigt och visa genuin omtanke är bra värderingar som Human&heart står för som jag och föreningen också kan stå bakom alla dagar i veckan och det är viktigt för mig, säger Alexander Galante Carlström.

 

  • Human&heart och numera även Trust&heart är företag som vi i Dalarna har att vara stolta över. En lokal aktör på god väg att bli internationellt betydande, det är en häftig resa att göra och vi är naturligtvis både glada och stolta över att man vill fortsätta att vara en partner till IBF Falun. Human&heart värnar om viktiga principer i arbetslivet och har en värdegrund som inte bara är ord på ett papper utan som man genuint bottnar i och lever genom. Sådana vill vi att våra partners ska vara och därför är vi glada att fortsätta vår resa tillsammans med Human&heart, säger Daniel Lindkvist, Klubbchef för IBF Falun.

 

För mer information kontakta

Daniel Lindkvist, Klubbchef för IBF Falun tel +46 76-146 33 34

Andreas Pernhall, VD för Human&heart, tel +46 70-302 48 89

 

Vill du veta mer om Trust&hearts /Human&hearts tjänster, kontakta

Richard Mårtensson, Head of Sales & Market, tel +46 70-779 20 95

Jörg Bassek, Operations Manager Trust&heart, tel +46 72 281 21 10

www.trustheart.se alt www.humanheart.se

 

Den här webbsidan använder sig av cookies för att fungera på bästa sätt.
Jag godkänner