Kontakta oss

Ledig tjänst hos Human&heart: Jurist – i första hand i Skåne

Publicerad: 2 Maj 2024

Human&heart söker nu dig till en roll som utredande jurist med huvudsakligt fokus på visselblåsarärenden. Du har en bred juridisk kunskap då visselblåsarärenden kan beröra flera olika lagstiftningar och lagrum. Vi har en medarbetargrupp under uppbyggnad i Skåne och det kan bli din nya arbetsplats.

Human & heart grundades i Dalarna 2017. Ända sedan starten har vi haft som ambition att vara Sveriges mest rättssäkra utredningsföretag, med sikte på att växa även utanför Sveriges gränser. Hos oss arbetar högt kvalificerade medarbetare med att utveckla våra kunders etiska infrastruktur genom att genomföra svåra och viktiga utredningar, rådgivningar samt utbildningar. Våra värderingar bygger på att visa genuin omtanke om alla organisationer, företag och människor vi möter. Att vara på riktigt.

Vi söker nu dig till en roll som utredande jurist med huvudsakligt fokus på visselblåsarärenden. Din kompetens är viktig och vi söker till denna tjänst en person med bred juridisk kunskap då visselblåsarärenden kan beröra flera olika lagstiftningar och lagrum. Det är starkt meriterande om du har erfarenhet från våra verksamhetsområden såsom utredningsverksamhet och visselblåsartjänster. 

Dock är din attityd och ditt engagemang allra viktigast, och vi söker dig som, liksom vi själva, är ödmjukt självsäker och genuint hjälpsam både mot kunder och kollegor!

Vi har kontor i Falun, Skövde och Luleå samt en medarbetargrupp i Stockholm och en under uppbyggnad i Skåne. Du arbetar hos oss inom tydliga och hjälpsamma ramar och strukturer, vilka vi också hjälps åt med att utveckla. Då företaget är starkt växande och riktar sig mot flera marknader, samt att vi erbjuder mycket kvalificerade kollegor och en lärande kultur, tror vi oss kunna ge dig stora möjligheter till egen utveckling.

Har du rätt attityd och engagemang, vill du jobba utifrån devisen ”stort ansvar, stor frihet”, vill du jobba i lärande och tvärvetenskapliga team med kollegor som brinner för vår värdegrund, utvecklas både som människa och yrkesperson och jobba med trygga, rättssäkra, evidensbaserade och professionella utredningar i arbetslivet?

Ansök snarast, eller kontakta oss för mer information genom att ringa vVD Rikard Arenius på 070-6181160 eller mejla till rikard.arenius@humanheart.se. 

Vi kommer att vara klara med rekryteringen före den 20/6