Kontakta oss

Nu släpper vi programmet till Almedalen 2023

Publicerad: 29 Maj 2023

Nu släpper vi programmet och öppnar upp anmälan till "House of Investigations" under Almedalsveckan 2023.

 

House of Investigations

Öppet onsdag 28:e juni och torsdag 29:e juni

Nu släpper vi programmet för "House of Investigations" som är en serie seminarier, pandeldebatter och samtal under Almedalsveckan 2023, där vi tillsammans med några av svenskt arbetslivs starkaste profiler kommer att arrangera spännande seminarier.

Du kommer möta personer som har blivit falskt anklagade, landets främste expert inom arbetsrätt och visselblåsarlagstiftningen, representanter från såväl arbetsgivar- som arbetstagarorganisationer, samt utredare, debattörer och många fler.

Efter seminarierna följer intressanta paneldiskussion och samtal där vi gärna ser att alla ni som deltar som publiken är villiga att bidra, till exempel genom att ställa frågor till panelen.

Syftet är att ge dig, som jobbar inom såväl offentlig som privat sektor, ökad kunskap och rätt förutsättningar att hantera komplicerade frågor inom området.

Här hittar du Detaljerat program och Anmälan

Mingel, mat och möten

I samband med våra seminarier finns det möjlighet att prova olika rätter som stjärnkocken Görgen Tidén skapat unikt för Almedalen, vilka ska spegla Dalarna som Human&heart kommer ifrån. Betalning sker via Swish. Alkoholhaltiga drycker serveras endast i samband med våra eftermiddags-/kvällsarrangemang.