Kontakta oss

Så kan våra kommunjurister ge stöd i offentlig sektor

Publicerad: 7 Nov 2023

När en kommunjurist väljer att lämna sitt jobb, eller blir frånvarande en längre tid av någon anledning, så kan en kommun riskera att ställas inför perioder utan den så oerhört viktiga juridiska kompetensen. Det är exempel på när Human&heart kan gripa in och när bolagets kommunjurister kan stötta kommuner med interimlösningar.

Human&heart har de senaste åren satsat mycket på att rekrytera erfarna jurister då bolagets verksamhet till stor del utgår från rättssäkerhet i arbetslivet. Ett par av juristerna är oerhört namnkunniga kommunjurister med lång erfarenhet av offentlig sektor och gillar arbetet med komplexa ärenden. Företagets jurister är viktiga kuggar i Human&hearts verksamhet, men de kan också stötta kommuner där det finns behov av tidsbegränsade lösningar i form av kommunjurister eller stadsjurister.

– Ja, några av våra jurister har lång erfarenhet av att ha agerat som kommunjurister innan de kom till Human&heart. För oss är kommunjuristerna ovärderliga med all sin kunskap och erfarenhet av den ökade komplexiteten i offentlig sektor, säger Andreas Pernhall, vd för Human&heart.

Har din kommun behov av att under en period täcka upp med kompetensen som kommunjurist? Hör av er till Human&heart för att diskutera olika lösningar.

Kontakta bolagets vd Andreas Pernhall:

Mail: andreas@humanheart.se

Telefon: 08 – 82 40 00

Bildtext: Andreas Pernhall är vd på Human&heart.

Den här webbsidan använder sig av cookies för att fungera på bästa sätt.
Jag godkänner