Kontakta oss

Tillfälle: Lär känna RUM-metodiken på 45 minuter

Publicerad: 28 Nov 2023

Nu bjuder Human&heart in till en kostnadsfri föreläsning om RUM-metodiken via Teams. ”Intresset för metodiken ökar nu kraftigt och därför genomför vi en kortare föreläsning om hur utredningar av kränkande särbehandling, trakasserier och sexuella trakasserier via RUM går till”, säger Richard Mårtensson.

Det är på fredagsmorgonen den 8 december som Richard Mårtensson, delägare i Human&heart och en av de två grundarna av RUM-metodiken, håller i föreläsningen via Teams.

– Ja vi ser ett kraftigt växande intresse för RUM-metodiken i takt med att medvetenheten ökar om varför det är så viktigt att utredningar av exempelvis kränkande särbehandling, trakasserier och sexuella trakasserier genomförs på ett rättssäkert sätt, säger Richard Mårtensson.

Hundratals personer har gått Human&hearts RUM-utbildningar och har erhållit licens för att få genomföra utredningar enligt RUM-metodiken. Och samtidigt ökar intresset för metodiken inom en mängd olika grupper, som exempelvis chefer, fackliga företrädare, företagare, förtroendevalda, HR-medarbetare samt övriga anställda.

– Den här föreläsningen är till för alla. Det krävs inga som helst förkunskaper, men efteråt har man med sig en grundläggande förståelse för vad som är det unika med just RUM-metodiken och varför just rättssäkerhet är den absolut viktigaste grundpelaren som man måste förhålla sig till i det här sammanhanget. Dessutom får man en förståelse för vilka legala förutsättningar som måste vara uppfyllda för den här typen av utredningar, avslutar Richard Mårtensson.

När: den 8 december kl. 08.15 – 09.00 via TEAMS

Föreläsare: Richard Mårtensson

Anmälan: Gå till anmälningsformuläret 

Kostnadsfritt.

Först till kvarn gäller. Max 100 platser.