Kontakta oss

På söndag skärps visselblåsarlagen – ditt företag kan få sista-minuten-hjälp

Publicerad: 11 Dec 2023

Human&heart höjer nu beredskapen för att akut kunna hjälpa de företag som omfattas av den skärpta visselblåsarlagen som gäller från och med söndag. ”Även om det bara är dagar kvar så kan vi se till att allt finns på plats i tid om man kontaktar oss nu”, säger Magnus Elg som är ansvarig för Human&hearts visselblåsarsystem.

Det är uppenbart att det finns företagare som inte känner till att de omfattas av den skärpta visselblåsarlagen. Magnus Elg konstaterar att man från flera håll nåtts av rapporterar om så hög arbetsbelastning hos företagare att de dessvärre har missat att de omfattas av lagkravet som gäller från och med nu på söndag.

– Ja så är det. Vi får många såna signaler, och därför har vi inom Human&heart höjt beredskapen den här veckan för att hinna hjälpa till med sista-minuten-lösningar.

Det nya i visselblåsarlagen är att den nu också omfattar företag med neremot 50 anställda – och datumet som gäller är den 17 december – alltså nu på söndag!

– Vi hjälper till med allt, från ax till limpa, så efter att vi har blivit kontaktade så kan ett system vara satt i drift inom en dag, och faktiskt även inom några timmar, säger Magnus Elg.

Kontakta Magnus Elg för beställning och/eller frågor om Human&hearts visselblåsarsystem.

Mail: magnus.elg@humanheart.se

Telefon: 070 302 02 36

Mer läsning om Human&hearts visselblåsartjänst:

”Priset avgjorde” – kommunerna om valet av Human&hearts visselblåsarsystem

Företagare berättar: Därför valde vi Human&hearts visselblåsarsystem

Stora risker med visselblåsarsystem – enorma krafter släpps lös